4 Ağustos 2014

Bu Sefer Benden Haberler :)



Herkese kocaman bir merhaba! :)
Uzun zamandır doğru düzgün yazamadım caaanım bloguma.. Yazamadığım gibi de takip ettiğim blogları da dolaşamadım, okuyamadım, yorum yazamadım.. Biraz yaz mevsiminin de etkisi var sanırım.. Ama en önemli sebep bambaşka :)

Öğrendiğimiz günden beri başka hiçbir şey düşünemediğimiz, hatta sürekli düşündüğümüz :) bir sebep.. Durup dururken kendimi sırıtırken bulduğum, canım bir şeye sıkılsa bile çabucak unutturan ve hayata başka bir gözle bakmamı sağlayan bir sebep :) :)
Evet :) 5 ay önce Allah kısmet ederse, hayatımıza minik bir bireyin gireceğini ve anne- baba 'adayı' olduğumuzu öğrendik biz! :) Kısmetse bir kızımız olacak! :) En başından beri söylediğim ve tabi sonuna kadar da söyleyeceğim şey hep sağlıklı olsun, hayırlı olsun :) Ama tabi her insanın mutlaka gönlünden bir şey geçiyor ya da hissediyor ya, benim de gönlümden hep kız geçiyordu :) Bence hissettirdiği şeylerin tarifi yok ama şunu biliyorum ki kesinlikle en büyük şükür sebebi..

İşte bu minik ama hissettirdikleri kocaman olan sebep nedeni ile biraz uzak kaldım buralardan :) Artık daha sık yazıp daha sık geleceğim ziyaretinize inşallah. Siz de dualarınız da bizi unutmayın olur mu? :)

Allah herkese istediği zamanda, hayırlısıyla nasip etsin bu harika duyguyu.. Ve eğer bir bebek düşünüyorsanız hiç beklemeyin derim! :) Çünkü şuan hissettirdikleri böyleyse doğduğunda neler olacak kimbilir! :)

Herkese çok sevgiler :)
Mutlu haftalar..



11 yorum:

  1. Hayırlı olsun, aynı kaderi paylaşıyoruz :) Benim de kızım olacak. Kesinlikle katılıyorum, bambaşka bir duygu. İçinde kıpır kıpır bi minik. Şimdiden hissettirdikleri böyleyse doğunca hiç tahmin edemiyorum :)
    Şu an 23. haftadayız biz. Yakın aramız sanırım :) Deneyimlerimizi paylaşırız bol bol. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :)
    Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpermiş :) Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
      Bende 21. Haftadayım siz iki hafta büyüksünüz bizden :) :)
      Gerçekten inanılmaz bir duygu.. Hele ki hareket ettikçe daha da başka herşeyi unutuyor insan :)

      Sil
    2. Bol bol haberleşiriz o zaman :)
      Çok sevgiler..

      Sil
    3. :) Kesinlikle hareket etmeye başladığından beri anlıyorum içimde minik bir prensesin büyüdüğünü. Öyle güzel bir duygu ki, eminim aynı duyguları paylaşıyoruz :) deneyimlerimizi de paylaşırız bol bol. Ben hatta hamilelikte cilt bakımıyla ilgili bir yazı paylaştım bugün. Dikkatini çekerse inceleyebilirsin :)
      Sevgiler :)

      Sil
  2. canım benimm cok sevindim ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun, Allah eli ayağı düzgün, hayırlı bir evlat nasip etsin.(mutfakta mutluyum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah.. Çok teşekkür ederim..
      Sevgiler.

      Sil
  4. Anneliğin tek tarifi onu yaşayabilmekmiş gerçekten..
    Sağlıkla gelsin evinize, kucağınıza inşallah canım💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım, sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri :)

      Sil
  5. Şimdiden hayırlı, uğurlu, uzun ömürlü olsun bebişiniz. Az kalmıştır gelmesine (ya da gelmiştir) Kesinlikle doğduktan sonrası muhteşem bir duygu.. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...