30 Ağustos 2013

Uzun Zamandır Yazmıyorum Çünkü..




Bir süredir yazamıyorum evet.. Yaklaşık üç hafta önce yazmışım en son, belki çokta uzun bir süre değil ama her hafta yazınca çok uzun geliyor insana..
Bu sürede bana mail atan, halimi hatrımı soranlara çok, çok teşekkür ediyorum..
Biraz can sıkıcı olaylar yaşadım son zamanlarda, o yüzden elim bir türlü gitmedi yazmaya..
Belki çok önemli şeyler değil ama hepsinin bir hafta gibi kısa bir süre de arka arkaya yaşanması canımı sıktı biraz..
Özellikle de son yaşadığım.. İnsanların emeklerini çalan, sonra da resmen dalga geçen insanları hiç mi hiç anlamıyorum..
İyisi mi baştan yazayım ben..

Önce ilk defa arabamızı çarptım! İstanbul'da bayan şoför olmak zor! İstanbul'da bayan şoförseniz eğer, pür dikkat izlenirsiniz, gözler hep üzerinizdedir, durduk yerde kornalara maruz kalırsınız ve daha bin bir türlü şeyle sizin sabrınız denenir..  Başlarda çok canım sıkıldı ve başıma ilk defa böyle bir şey geldiğinden bayağı üzülmüştüm.. Sonraları eşimin de desteği ile cana geleceğine mala gelsin dedik..
Bir iki gün sonra da yataktan kalkamayacak kadar rahatsızlandım, gecenin bir körü hastane, serumlar ve iğneler..
Ama en son olan şey ise çok canımı sıktı.. Rahatsızlandıktan bir iki gün sonra hastaneye gitmek için taksiye bindim. O kadar halsizdim ki, o dalgınlıkla telefonumu takside unutmuşum.. Ve unuttuğumu yarım saat sonra farkettim, canım çok sıkıldı çünkü telefonumu daha yeni almıştım... Yoksa bir telefon sadece evet.. Meğerse olaylar bundan sonra başlıyormuşta haberim yokmuş..
Uzun süre numaramı aradık, yaklaşık bir saat açan olmadı ve ardından telefonum kapandı..
Hemen telefonumun imei numarasını kapattırdım böylelikle çalan kişi telefonu ne kullanabilecek, ne de satabilecekti.. Bu arada savcılığa da başvurduk tabi..

Ertesi akşam annemden telefon, Didem telefonun bulundu dedi! Nasıl dedim anne seni aramaları ne alaka derken eşim annemi arayan numarayı arayıp telefonumu çalan! şahısla konuşmaya başladı..
Adam bizimle pazarlık yapmaya başlamaz mı??

Ona bin lira vermemiz karşılığında telefonu bize geri vereceği yoksa vermeyeceği yönünde bir pazarlık!!
Bir de daha ne dese beğenirsiniz.. Siz telefonu kapattırmışsınız kullanamıyorum lütfen açtırın kullanacağım diyor!! Delirmemek elde değil!!!
Hem bizden para istiyor hem de telefonu kullanmak! Pişkinliğe bakar mısınız? Artık bu kadar da olmaz dedik ama adam gayet rahattı.. Bizimle pazarlık üzerine pazarlık yaptı...

Son söylediği ise, ben size hesap numaramı vereyim, parayı hesabıma yatırın, sonrada bu telefonu açtırın kullanayım!! İnanın söyleyecek, yazacak bir şey bulamıyorum.. Yer yüzünde böyle insanlar olduğuna inanamıyorum.. Düşüncelerine, hayal gücüne, söylediklerine inanamıyorum..

Bizim de en son yaptığımız savcılığa ek bir dilekçe daha yazarak, arayan kişinin telefon numarası ile durumu bildirmek oldu.. Şuan ise henüz bir sonuç yok..

İnanın o kadar yorgunum ki, artık düşündüğüm ne telefon ne de değeri.. Hala adamın söylediklerinin şaşkınlığı içerisindeyim..
Ve ağzıma söyleyecek o kadar şey gelirken susuyorum sadece..
Çünkü biliyorum ki bu dünya da yahut öbür dünya da canı fazlasıyla yanacak...
Allah'a havale ediyorum...

23 yorum:

  1. Geçmiş olsun.
    Şeref yoksunuymuş şahıs!

    YanıtlaSil
  2. Yok artık yaa inanamıyorum gerçekten böyle birisi insan olamaz. Geçmiş olsun canım sıkma sen canını bak mutlu olmalısın ki eşin her koşulda senin destekçin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende başlarda bu kadar da olmaz artık dedim, inanamadım, hala da inanamıyorum gerçi ama varmış işte böyle insanlarda demek ki..
      Sağol canım, eşim öyledir gerçekten, sağolsun..

      Sil
  3. Inanmiyorum... Ne kadar kotu insanlar var bu dunyada :( Canim cok cok gecmis olsun... :(

    YanıtlaSil
  4. Malesef öyle canım..
    Çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun.ALlah ıslah etsin kötüleri karşılaştırmasın bi daha
    Esra

    YanıtlaSil
  6. yok artık yüzsüzlüğün bu kadarı çok geçmiş olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın

    YanıtlaSil
  7. Şuan şoktayım bu kadar insanlık dışı olamaz kimse ya ...yazıklar olsun !!

    Herşey için tek tek göiş olsun canım benim (sana ulaşamıyorum sen bana ulaş)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım..
      Hattım da gittiği için numaralar yok..
      Bana her zaman ulaşabilirsin biliyosun (facebook, twitter, mail vs..)

      Sil
  8. Geçmiş olsn canım allah beterinden korusun inşallah bulunur o pislikler!

    YanıtlaSil
  9. Ben sizi anlıyorum inanın benzerini bende yaşadım hala şaşkınlığım geçmişte değil gariptir hala hatırlar ve lanet ederim o adama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun.. Çok zor, insan anlam veremiyor bir türlü ve elinden de bir şey gelmiyor..
      Bende unutacağımı hiç sanmıyorum.. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  10. Farkettim canım uzun süredir paylaşım yapmıyorsun hem burda hem de ig'de.Yani böyle gerizekalısını da ilk defa duyuyorum yahu!Allah'ından bulur o canım hiç merak etme.Bir an önce geçer bu tatsız durum inşallah.Adli işlerle uğraşması zordur,böyle durumlar can sıkar bilirim.Allah yardımcınız olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylül'cüm çok teşekkür ederim.. O kadar can sıkıcı ki anlatamam.. Ve dediğin gibi adli işler o kadar bunaltıcı ki dosyan incelendi mi, yoksa hala görülmedi mi, veya durum ne vaziyette hiç bilgi yok.. Çok uzun ve bunaltıcı bir süreç..
      Çok sağol canım..

      Sil
  11. Canım bütün olanlar üst üste gelmiş gerçekten, ama ne olursa olsun canını sıkmamaya çalış..Allah sağlık ve huzur versin eşin ve sana.. Umarım en kısa sü
    rede telefonun bulunur, o aptal insan da ( insan dememek gerek aslında ) hakettiğini bulur.. Kendine dikkat et canım, her şeyin başı sağlık, moraller yukarıda olsun artık :)Sevgiler size...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..
      Yani böylesiyle daha önce hiç karşılaşmamıştık, çok şaşkınız..
      Umarım dediğiniz gibi en kısa sürede hakettiğini bulur..

      Sil
  12. Yok artık! Bu ne pişkinlik ya rahatlığa bak. Nasıl insan diye geçiniyor bu tipler? Yeni gördüm canım çok geçmiş olsun =/ Hepsi üst üste gelmiş. 'Ya sabır' dilinde daim olsun, nazardır olur, imtihandır olur. İnşallah çözülür hemencecik =/

    YanıtlaSil
  13. Canım çok çok geçmiş olsun.
    Her zaman derim"Allah korkusu olmayandan korusun Rabbim"herşey beklenir bunlardan.
    Akıl yoksunu bunlar.
    Elbet vardır bir hayır,canını sıkma:(
    Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  14. Canım geçmişler olsun,çok üzüldüm,çok üst üste olmuş.Allah beterinden saklasın gülüm yaaa.Bahsettiğin olaya yakın bir olayı ben de başka bir arkadaşımdan duymuştum.Bu telefon hırsızlarının taktiği hep aynı sanırım söyleyecek söz bulamıyorum.Allaha havale etmek en iyisi,başka ne yapabilirsin ki..Öpüyorum canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...