27 Eylül 2013

Doğum Günüm Kutlu Olsun! ;)



Didem'in Doğum Günü Pastası! :))


Öncelikle herkese kocaman bir merhaba!
Uzun zamandır yazamadım, blogumu çok ihmal ettim evet bu durum benim de canımı çok sıktı.. Ama hemen hemen her gün girip yazılarınızı okumaya, yorumlamaya çalıştım nacizane :) Önümüzdeki günlerde inşallah daha sık beraber olucaz..

Başlıktan da anlaşıldığı gibi doğum günüm bugün :) (27 Eylül! Gün bitmeden yazımı yayınlıyayım dedim) :) 27 yaşına giriyorum kısmetse :) Zaman çabucak geçiveriyor.. Allah herkese en ama en önemlisi olan sağlık, sonra mutluluk, huzur, sevdikleriyle birlikte dopdolu, mis gibi yıllar nasip etsin :)

Pastama gelince :) Butik pastacı olmak demek, kendi doğum günü pastanı kendin yapman demek! :) Bilenler bilir! tatlı benim en zayıf noktamdır! :) :) Hem yapmaya, hem yemeye, hem de yedirmeye bayılırım!  Hal böyle olunca pastamda kurabiye, pasta, cupcake temalı bir pasta oldu :)
Şimdi sizleri pastamın detaylarıyla baş başa bırakıyor, hepinizi kocaman kucaklıyorum!

Herkese çok sevgiler :)






Instagram -- didemmozkan

10 Eylül 2013

Aşk Kurabiyeleri




Epeydir aşk kurabiyeleri yaptığımdan artık numaralandırmamaya karar verdim, aşk kurabiyeleri vol kaç bilemiyorum :)
Gönül Hanım erkek arkadaşının doğum günü için üzerlerinde sevgi sözcüklerinin yazılı olduğu kurabiyeler istediğini belirtti, hay hay ne demek! zevkle! :) :)

Bu sefer aşk kurabiyeleri hep kırmızı olacak değil ya dedim ve pembe-mavi renklerini kullandım. Hatta bence aşk kurabiyeleri rengarenk bile olabilirler :) (Hımm bu fikir çok hoşuma gitti, eşime doğum günü için yapabilirim, ama daha da var doğum gününe, olsun, beklerim.. :) :)  ) Ara sıra bazı kalıplaşmış, klasik haline gelmiş şeyleri değiştirmekte fayda var diye düşünüyorum, biraz farklılık diyorum, biraz cesaret diyorum:) Didem kurabiyeleri unuttun, sanki hayatın içinden bahsediyorsun! :) Yok yok, hem kurabiyeler hem de hayattan bahsediyorum, valla öyle yapmalı ;)

Neyse dönelim kurabiyelere :) Sonuç olarak yukarıda fotoğrafını gördüğünüz pembeli-mavili güzellikler çıktı ortaya.. Ben çok sevdim, ama en önemlisi de Gönül Hanım'ın sevmesiydi. Kurabiyeler kendisine ulaştıktan sonra gönderdiği mesaj sevgime sevgi kattı! :) Çok beğenmişti :)




Bu arada son yazımı okuyanlar bilir, bakmayın böyle cıvıl cıvıl, neşe dolu yazdığıma aslında canım sıkkın hala.. Sadece hatırlamamaya, çok küçük bir zaman dilimi için de olsa unutuvermeye! çalışıyorum.. Çünkü yaşıyoruz, zaman ilerliyo ve ben ilerleyen bu zamanı somurtarak geçirmek istemiyorum.. Hiçbir sonuç çıkmadı daha.. Ne arayan, ne soran, öylece bekliyoruz hala.. Kimbilir belki de hiç çıkmayacak.. Ama bir gelişme olursa sizlerle de paylaşıyor olacağım, yorumlarınız, mailleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum.. Ne güzelsiniz.. Ne desem az aslında..

Bir kaç gün sonra kısa bir tatile çıkacağız eşimle, İstanbul'dan biraz uzaklaşmak iyi gelir belki de kimbilir.. Döndükten sonra mis gibi paylaşımlarla görüşmek üzere inşallah..

Çok,çok sevgiler.


Instagram -- didemmozkan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...